maandag 16 september 2024

NVM-Sunstar publicatieprijs | Zet jouw expertise in het zonnetje!

De NVM-Sunstar publicatieprijs is een nieuw initiatief voor mondhygiënisten die wetenschappelijk onderzoek verrichten en publiceren. Deze jaarlijks terugkerende prijs wordt in samenwerking met onze sponsor Sunstar GUM georganiseerd.

De jury van de publicatieprijs 2024 bestaat uit Ron Knevel, Martijn Verhulst en Patricia Vandenbulcke. De ingezonden publicaties worden ondermeer beoordeeld op bruikbaarheid van de onderzoeksresultaten, inhoud en onderbouwing, originaliteit en schrijfstijl.

Jurylid Patricia Vandenbulcke is doctoraatsonderzoeker, mondhygiënist en mede-oprichter en bestuurslid van de Belgische Beroepsvereniging voor Mondhygiënisten (BBM). In haar video licht ze toe waarom deze prijs in het leven is geroepen en wat deze prijs inhoudt. Ze roept alle publicerende mondhygiënisten op mee te doen. Ook niet-NVM-leden kunnen zich aanmelden.

De winnaar van de NVM-Sunstar publicatieprijs ontvangt een waardecheque van €500 die wordt uitgereikt op het NVM-najaarscongres op 8 november a.s. Bij deze prijs hoort ook een artikel en een kennistoets in het NTvM die in het teken zullen staan van de gewonnen publicatie.

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 oktober a.s.!

Meer informatie & inschrijven

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl