dinsdag 16 juli 2024

Laatste sprekers NVM-najaarscongres 2024 nu ook bekend

Als mondhygiënist ben je vaak bezig met preventie. Wil je na je vakantie jouw kennis daarover verbreden en verdiepen? Kom dan naar het NVM-najaarscongres 2024 met het thema “Het grote mondhygiëne-congres: de essentie van preventie > van jong tot oud” op vrijdag 8 november a.s. van 9.30 tot 17.30 uur in de Flint in Amersfoort.

De laatste twee sprekers kunnen we nu ook bekend maken: Hilde Bronkhorst, tandarts en promovenda aan het Raboudumc en Prof. dr. Marie-Charlotte Huysmans, Hoogleraar Cariologie en Endodontologie, tevens afdelingshoofd a.i. bij de afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc. Hilde vertelt je over gebitsslijtage: bij wie, waarom, en… wat dan? En Marie-Charlotte informeert je over cariëspreventie: persoonsgericht en passend. Kijk op onze congreswebsite voor het voorlopige programma, informatie over de sprekers en de inhoud van de presentaties.

Op deze dag kun je ook de uitgebreide beursvloer bezoeken en reiken wij drie prijzen uit: NVM Colgate Professional Studieprijs, NVM Colgate Professional Passieprijs en de NVM-Sunstar Publicatieprijs.

Woon deze interessante dag bij en schrijf je meteen in. Voor leden geldt een gereduceerd tarief (na inloggen zichtbaar).

Schrijf je in!

 

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl