dinsdag 15 oktober 2024

Ben jij er ook bij? Je hebt nog t/m 31 oktober a.s. om je in te schrijven!

Nog even en dan is het zover! Op vrijdag 8 november a.s. organiseren wij in De Flint in Amersfoort het NVM-najaarscongres met de titel: Het Grote Mondhygiënecongres. De essentie van preventie > van jong tot oud. Het belooft een inspirerende dag te worden.

Als mondhygiënist ben je vaak bezig met preventie en dit is jouw kans om interessante presentaties daarover bij te wonen. Daarnaast kun je de uitgebreide beursvloer bezoeken en reiken wij drie prijzen uit: NVM Colgate Professional Studieprijs, NVM Colgate Professional Passieprijs en de NVM-Sunstar publicatieprijs. Aan het einde is er een gezellige borrel. Voor deelname aan deze dag ontvang je 4,5 Mondzorg-punten. Bekijk het programmaboekje of ga naar de congreswebsite voor meer informatie.

Wil je deze interessante dag niet missen? Schrijf je uiterlijk donderdag 31 oktober in! Voor leden geldt een gereduceerd tarief (na inloggen zichtbaar). Voor deelnemers die met het openbaar vervoer komen, rijden er voor en na het congres pendelbussen tussen Centraal Station Amersfoort en De Flint en vice versa. Zien we jou ook op 8 november?

Schrijf je in!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl